Ungoteket Väst har genomförts under fem säsonger och är nu på väg in i en sjätte. Totalt har 28 föreningar (med 168 ungdomar och 39 mentorer) varit med från Västergötland, Göteborg och Bohuslän-Dalsland och de föreningsprojekt som deltagarna har genomfört har tillsammans lockat ungefär 1600 deltagare! Här kan du se alla föreningar som varit med i Ungoteket Väst och hur många gånger:

3 team
IK Gandvik

2 team
Hestra IF
OK Skogshjortarna
Tidaholms SOK Sisu

1 team
Brattås CK
Falköpings AIK
Göteborg-Majorna OK
Hjobygdens OK
Istrums SK
Lidköpings VSK
Markbygdens OK
Mullsjö SOK
OK Alehof
OK Gipen
OK Gisle (Småland)
OK Kullingshof
OK Landehof
OK Orinto
OK Skogsvargarna
OK Tranan
Ryda SK
Sävedalens AIK
Stenungsunds OK
Uddevalla OK
Ulricehamns OK
Utby IK
Vänersborgs SK
Åmåls OK

Som synes har några föreningar till och med varit med två gånger, som Hestra IF, Tidaholms SOK Sisu och OK Skogshjortarna. Rekordet har IK Gandvik som varit med hela tre gånger! Att en förening haft ett team med i Ungoteket behöver alltså inte betyda att man är färdig på något sätt, det kanske finns fler ungdomar som kan få chansen eller som inte haft åldern inne tidigare? Nu vill vi peppa alla föreningar som varit med att vara det igen men kanske framförallt er som inte varit med alls, att anmäla sig till Ungoteket 2020-2021!

Första träffen blir en rolig och välfylld helg 24-25 oktober med möjlighet till övernattning. Läs mer och se hela programmet här!

Här är några av de föreningsprojekt som genomförts runt om i de olika distrikten. Klicka på bilden för att se den i bättre kvalitet.