,

Ny omgång av Ungoteket Väst drar igång

Den här gången blir det tre klubbar som är med på Ungoteket. Frölunda OL som är med för första gången, samt Markbygdens OK och Skogshjortarna som varit med tidigare. Totalt blir det 18 ungdomar och 5 mentorer.

Första träffen kommer att genomföras lördag 27 november i Vara. Temat kommer att vara ”Idrottsföreningen”. Vi kommer både titta hur det ser ut i den egna föreningen och hur hela idrottssverige är organiserat. Vad är ett specialidrottsförbund? Vem bestämmer i klubben? Vad är strategi 2025?

Vi kommer också att börja diskutera vilka föreningsprojekt som kan vara intressanta att genomföra.

Föreningsprojektet är det centrala i Ungoteket. Här får ungdomarna använda det som de har lärt sig och en chans att visa vilken resurs de är i klubben. Under åren har massor av roliga orienteringsaktiviteter gjorts i Ungotekets regi och många ungoteketdeltagare har även ordnat saker efteråt. Vi får se vad det blir den här gången!