Vad är din idé?

Att genomföra Ungoteket innebär att få med sig en massa ny kunskap och värdefulla erfarenheter för framtiden. Och Ungoteket har kanske inte bara betydelse för ditt fortsatta orienterande och engagemang i föreningen, utan också för andra utmaningar du kommer ta dig an i framtiden. Som när du ska söka jobb till exempel, eller när ni ska samarbeta med projekt i skolan, eller varför inte när du vill vara med och arrangera O-ringen?

Störst betydelse för hur mycket du kommer lära dig och hur rolig Ungotekettiden upplevs, står nog föreningsprojektet för. Det är då du och dina klubbkompisar får samarbeta, vara delaktiga och känna att ni klarar av en stor, och rolig, utmaning. Ni ska nämligen bestämma er för ett föreningsprojekt som ni vill genomföra!

Det är ett absolut måste, att ni som är med i Ungoteket bestämmer själva vilket projekt ni vill genomföra. Sedan finns   er mentor och Ungoteket med och stöttar er hela vägen.

I listan på den här sidan finns all typ av hjälp som ni kan tänkas behöva under er projektresa. Beroende på vilket projekt ni genomför finns även tips och råd under Övningar. Särskilt avsnittet Arrangera ger er en bra skjuts!