Vad är din idé?

Att genomföra Ungoteket innebär att få med sig en massa ny kunskap och värdefulla erfarenheter för framtiden. Och Ungoteket har kanske inte bara betydelse för ditt fortsatta orienterande och engagemang i föreningen, utan också för andra utmaningar du kommer ta dig an i framtiden. Som när du ska söka jobb till exempel, eller när ni ska samarbeta med projekt i skolan, eller varför inte när du vill vara med och arrangera O-ringen?

Störst betydelse för hur mycket du kommer lära dig och hur rolig Ungotekettiden upplevs, står nog föreningsprojektet för. Det är då du och dina klubbkompisar får samarbeta, vara delaktiga och känna att ni klarar av en stor, och rolig, utmaning. Ni ska nämligen bestämma er för ett föreningsprojekt som ni vill genomföra!

Det är ett absolut måste, att ni som är med i Ungoteket bestämmer själva vilket projekt ni vill genomföra. Sedan finns er mentor och Ungoteket med och stöttar er hela vägen.

Material

Här nedan hittar du som deltagare i Ungoteket många nyttiga tips och trix inför, under och arbetet med ert föreningsprojekt. Det finns allt från tips på föreningsprojekt att göra till mallar att använda för att underlätta ert planerande och arbete. Beroende på vilket projekt ni genomför finns även tips och råd under Innehåll. Särskilt avsnittet Arrangera ger er en bra skjuts!

Arrangera
Allt som behövs för ett arrangemang

Brainstorming
Så kommer vi igång

Finansiering
Tips på att söka pengar till ert arrangemang

Förslag på föreningsprojekt
Välj något i listan eller kom på ett eget

Guide Google drive
Så här kan ni arbeta tillsammans i ert projekt

Marknadsföring
Gör reklam för ert projekt

Mötesagenda
Vad gör vi på våra projektmöten?

Projektplanering – Kom igång
De första stegen efter att vi bestämt vårt projekt

Projektplanering – Dokumentet
Vad vi behöver göra och när