HEMSIDAN UPPDATERAD

I två steg strukturerar vi om Ungotekets hemsida. Nu är det första steget taget. Målet har varit att förenkla navigeringen för både deltagare och arrangörer. Huvudsidan riktar sig i första hand till deltagare och intresserade, den nya Anordna-sidan riktar sig mot de som anordnar Ungoteket och de som håller i de olika utbildningstillfällena. Nedan beskrivs dessa förändringar mer i detalj:

  1. Undersidan ”Anordna” har skapats. Här samlas allt som är viktigt att veta för de som anordnar Ungoteket, vare sig det är en förening, ett distrikt eller en utbildare.
    • Under ”Kom-igång” finns guider på hur Ungoteket kan anordnas och vad man kan tänka på, anpassat för förening respektive distrikt.
    • Under ”Förberedelser” finns tänkvärda tips inför den enskilda Ungoteketträffen, dels för den som anordnar Ungoteket, dels för den som leder ett utbildningstillfälle.
    • Under ”Föreningsprojekt” finns information om föreningsprojektet som är riktat till den som anordnar Ungoteket.
    • Under ”Handledningar” finns all information, alla bildspel och alla filer som behöves för att leda ett utbildningstillfälle.
  2. Finansiering har flyttats till Anordna-sidan. Finansiering av Ungoteket är en viktig fråga, i synnerhet för distrikt. Därför finns denna information numera på Anordna-sidan.
    Tidigare meny

    Ny meny

    Hit har vi flyttat finansiering
  3. Program och anmälan är hopslagna i huvudmenyn. Nu kommer du till både anmälan och information om Ungoteket hos dig med bara ett klick!

I nästa steg uppdateras de olika handledningsdelarna på Anordna-sidan. Dessa kommer att uppdateras en i taget med nya bildspel, tydligare struktur på nedladdningsbart material och heltäckande guider för hur respektive utbildningstillfälle kan genomföras.