Nu öppnar anmälan till nästa omgång av Ungoteket Väst dit alla föreningar i Västergötland, Bohuslän-Dal och Göteborg är välkomna! Det blir samma upplägg som förra året med fyra träffar under höst och vinter. De tre första gångerna är det endagsaktiviteter. Platser är inte bestämda ännu, utan anpassas så att det blir så korta reseavstånd som möjligt för de deltagande föreningarna. Den avslutande träffen är en helgaktivitet, med övernattning. Då är vi på Vara folkhögskola. Anmälan är öppen fram till 31 oktober. Så nu är det dags att börja snacka ihop sig i klubben klubben: Vilka vill vara med? Vem/vilka kan vara mentorer?

Ungoteket Väst 2022-2023 är för ungdomar födda 2009 eller tidigare. Skulle du vara yngre än så men vill vara med ändå så är det absolut möjligt. Kanske har du äldre klubbkompisar som ska vara med i Ungoteket och då är det klart att du ska hänga på dem! Hör av dig till bertil.vof@vgidrott.se. Ett team behöver bestå av minst två deltagare men en rekommendation är att vara fler, gärna fyra eller fem. Vi uppmuntrar också att samarbeta med andra klubbar för att få ihop team!

Program Ungoteket Väst 2022-2023
26 november, Idrottsföreningen och Föreningsprojektet
17 december, Kartritning
14 januari, Banläggning
4-5 februari, Ledarskap, Orienterings-IT, Arrangera och Information och kommunikation. Övernattning ingår.

Läs mer om Ungoteket Väst här!

Anmäl teamet senast 31 oktober. Direkt till anmälan.