Med en lugnare tävlingshöst behöver helgerna fyllas med andra orienteringsaktiviteter och då passar Ungoteket utmärkt!

Nu öppnar anmälan till nästa omgång av Ungoteket Väst dit alla föreningar i Västergötland, Bohuslän-Dal och Göteborg är välkomna! Det blir ett annat upplägg än tidigare med ett mer komprimerat program och sista anmälningsdag är 14 oktober. Det är med andra ord hög tid att snacka ihop sig i klubben: Vilka vill vara med? Vem/vilka kan vara mentorer? Ungoteket Väst 2020-2021 är för ungdomar födda 2007 eller tidigare. Skulle du vara yngre än så men vill vara med ändå så är det absolut möjligt. Kanske har du äldre klubbkompisar som ska vara med i Ungoteket och då är det klart att du ska hänga på dem! Hör av dig till info@ungoteket.se. Ett team behöver bestå av minst två deltagare men en rekommendation är att vara fler, gärna fyra eller fem. Vi uppmuntrar också att samarbeta med andra klubbar för att få ihop team!

Program Ungoteket Väst 2020-2021
24-25 oktober i Vara (Idrottsföreningen, Ledarskap, Orienterings-IT och Föreningsprojektet) Övernattning ingår.
21 november i Alingsås (Banläggning)
5 december, plats anpassas efter vilka som anmäler sig (Arrangera och Information & kommunikation)
16 januari i Alingsås (Kartritning)

Läs mer om Ungoteket Väst här!

Anmäl teamet senast 14 oktober.