Ungoteket går fortsatt som tåget och nu planeras för en ny omgång med start till hösten. Hoppas många föreningar och framförallt ungdomar är taggade för att haka på och lära sig mer om att skapa orientering!

Vad är då Ungoteket Klubb?
Det här är utbildningen där unga orienterare från 14 år, får lära sig att skapa och leda orientering. De nya kunskaperna används till att göra ett valfritt projekt i föreningen, kanske en tävling eller ett läger. Ni som är med väljer själva er utmaning!

I skrivande stund är inbjudan för nästa runda inte klar utan den planeras, komplett, till slutet av augusti då även anmälan öppnar.

MEN, det är ändå läge att nu och i sommar ta lite sats i klubben. Vilka vill vara med? Ska vi köra själva eller samarbeta med grannklubb? Finns det redan nu idéer kring vad ungdomarna i klubben vill skapa, driva och genomföra för projekt?

Här på Ungotekethemsidan finns goda möjligheter att inhämta mer info så kika gärna runt här för att få en större inblick i upplägget.

Nedan följer en kort film om när Hestragänget 18/19 genomförde sitt läger och nedanför det en teaser-flyer för Ungoteket 20/21 med start i höst.