När anmälningarna till Ungoteket Väst 2019-2020 har summerats finns 26 ungdomar från sex klubbar registrerade. Klubbarna som har anmält team är Åmåls OK (6 deltagare), Uddevalla OK (6), Utby IK (5), Tidaholms SOK Sisu (2), IK Gandvik (2) och OK Skogshjortarna (5). Alla hälsas hjärtligt välkomna till Ungoteket! Förhoppningsvis kommer det att bli en rolig och lärorik resa som väntar.

Åmåls OK, Uddevalla OK och Utby IK är med för första gången medan Tidaholms SOK Sisu, IK Gandvik och OK Skogshjortarna har varit med tidigare. Jätteroligt både med klubbar som vill prova på för första gången och de som återkommer med nya team.

Även om det är ganska många anmälda, finns det utrymme att klämma in ytterligare något team. Så om det finns någon förening som känner att man ändå vill vara med, håller vi anmälan öppen fram till söndag 10 november.

Inbjudan till Ungoteket finns här och anmälningsformuläret här.