Nu är det två veckor kvar att anmäla sig till Ungoteket. Ytterligare en säsong av Ungoteket ligger i startgroparna. Anmälan är öppen till 31 oktober. Välkomna med er anmälan!

Ungoteket vänder sig till ungdomar mellan 14 och 25 år. Man får lära sig att leda och arrangera orientering, men det handlar också mycket om att stärka gemenskapen inom klubbarna och knyta kontakter med ungdomar i andra föreningar.

Som extra krydda genomför ungdomarna också ett eget projekt där de får chansen att visa vilken resurs de är för sina föreningar. Sedan starten 2015 har det skapats massor av aktiviteter. Det har ordnats läger, arrangerats olika typer av träningar och tävlingar och även ritats kartor.

Programmet är anpassat så att det ska vara enkelt att vara med. Det går att välja på två olika datum för varje träff, förutom på den som genomförs i samband med utbildningshelgen i Vara 1-2 februari. Detta för att det ska bli så flexibelt som möjligt.

Datum för träffarna är
23 november eller 7 december (Idrottsföreningen och uppstart av föreningsprojektet)  
1-2 februari (Ledarskap, information & kommunikation, arrangera och orienterings-IT) 
7 mars eller 21 mars (Banläggning)
5 april eller 16 maj (Kartritning)

Deltagandet i Ungoteket inklusive utbildningsmateriel, utrustning och måltider på träffarna är även den här omgången avgiftsfritt för föreningarna i Västergötland, Göteborg och Bohuslän-Dal (Ungoteket Väst), tack vara att Arvsfonden är med och stöttar projektet ytterligare ett år.

Här finns mer information om Ungoteket.  Se även på Ungotekets hemsida.

Anmälan hittar ni här.

Tveka inte att kontakta Bertil Åkesson bertil.vof@vgidrott.se tel. 070-6779806 om du har några frågor.