Nästan alla Ungoteketteam är nu klara med sina projekt. Det har under året skapats massor av roliga aktiviteter som hundratals orienterare i olika åldrar har deltagit på. Ungdomarnas projekt är själva hjärtat i Ungoteket. Det är här som de får visa hur duktiga de är och vad de kan åstadkomma när de får chansen.

Ulricehamn ordnade ett ungdomsläger

När Hestra IFs Team arrangerade ett läger för de mellan 9-12 år i Sjuhäradsklubbarna, passade vi på att filma för att kunna visa hur det kan gå till när ungdomar skapar idrott. Förhoppningsvis inspirerar filmen till att ännu fler vill vara med nästa säsong. Anmälan är öppen fram till 31 oktober, men passa på att informera och undersöka vilka i föreningen som vill vara med på Ungoteket redan nu!

Se filmen här >>

OK Orinto sprang Knas-OL

OK Alehof arrangerade en etapp på Vårserien

OK Gisle testade Moss-sprint