Nu är datumen klara för Ungoteket Västs alla träffar under 2019-2020! Även under nästa år är det gratis att vara med, tack vare att Arvsfonden ger oss bidrag ett år till. Med andra ord, missa inte den här chansen!

Så här ser programmet för Ungoteket Väst 2019-2020 ut:

Träff 1 – Idrottsföreningen och start på Föreningsprojektet
Välj mellan 23 november och 7 december

Träff 2 – Arrangera, Orienterings-IT, Ledarskap och Information & kommunikaiton
1-2 februari i Vara (alla som vill har möjlighet att övernatta för en mindre kostnad)

Träff 3 – Banläggning
Välj mellan 7 mars och 21 mars

Träff 4 – Kartritning
Välj mellan 5 april och 16 maj

Precis som tidigare är det möjligt att välja datum på tre av våra fyra träffar, för att ni som vill vara med ska ha större chans att hitta en dag som passar. Valen kan göras redan när ni anmäler ert team men går sedan att ändra under Ungotekets gång.

Plats för träffarna bestäms utifrån vilka klubbar som anmäler sig, då vi vill försöka göra resan så kort som möjligt för er som deltar. Den enda platsen som redan är bestämd är Vara, där vi ses för den andra träffen. Precis som tidigare år genomförs träff 2 i samband med Utbildningshelgen som Västergötlands Orienteringsförbund arrangerar.

Deltagande är gratis! Under Ungoteket Väst 2019-2020 är det gratis att delta, tack vare ytterligare ett års bidrag från Arvsfonden. Så passa på och börja bilda ert team redan nu! Anmälan är öppen mellan 7 augusti och 31 oktober. Hjärtligt välkomna!