Helgen 9-10 februari hade Ungoteket Dalarna sin första träff. Deltagarna samlades i Gussjöstugan i Ludvika för att umgås, sova över och så klart göra en massa roliga saker som har med orientering att göra. Hela fem av Ungotekets teman bockades av: Idrottsföreningen, Ledarskap, Information & kommunikation, Orienterings-IT och Arrangera. Som om inte det var nog hanns det även med snöfotboll, rundpingis och massor med andra lekar både ute och inne.

Uppgift 1: få ned bollen från taket för att kunna spela snöfotboll.

Under Orienterings-IT-delen skapade varje grupp en tävling på en inomhusorienteringskarta som projektledare Jakob Wedman skapat. Kontrollerna kunde vara svåra att hitta då gömställen som ovanpå garderober användes.

Där gick starten!

Gänget kommer att ha en träff till, också då över en helg: 16-17 mars. Då blir det fokus på banläggning och kartritning.