Under helgen 9-10 februari hade Ungoteket Skåne sin andra träff. Särskilt många bilder finns inte från träffen och det har sin förklaring. Läs projektledare Axel Matssons sammanfattning av helgen:

”När man har såhär kul är det inte alltid man hinner med att ta många bilder, men den andra träffen för Ungoteket Skåne är i alla fall avklarad. Vi bodde på MiLgårdarnas ”Gården” i Veberöd och hade en fantastisk tid. Förutom utbildningar i både Ledarskap, Arrangera och Orienterings-IT har grupperna hunnit med att jobba vidare med sina projekt och spela lite golf på golfbanan precis utanför huset. Med de medel vi fått från Skåneidrotten blev allt detta möjligt, 15 orienteringsungdomar som i fem olika team gör var sitt superspännande projekt. Nästa gång vi ses kommer att bli sista gången, 16-17 mars, då står de mer orienteringspraktiska bitarna Kartritning och Banläggning på schemat, det kommer bli hur kul som helst”