Ungoteket Dalarna hade den avslutande utbildningshelgen 16-17 mars och redan den 17 april genomförde teamet från IFK Moras OK sitt föreningsprojekt – klubbmästerskap i inomhusorientering. Platsen för tävlingen var Färnäs bygdegård utanför Mora och vädret kunde inte ha varit bättre för en inomhusorientering med utomhusarena.

Förväntansfulla deltagare innan start.

Bygdegården är inte så stor men genom att lägga både start och mål utomhus och genom att använda flera utomhuspassager fick banläggarna till riktigt utmanande banor.

Den svåra banan tog mellan 9:20 och 31:26 minuter att springa.

För många av deltagarna var detta den första inomhusorienteringstävlingen och alla var överens om att det var både svårt och roligt.

Labyrint på plan 0. Fotograf Alfred Björklund.

Maxantalet deltagare var satt till 50 men det blev totalt 53 startande. De flesta var givetvis från IFK Mora men tävlingen hade även lockat deltagare från Leksands OK och ifrån Västerbergslagens OL med en grupp ungdomar som också varit med i Ungoteket Dalarna 2018/2019.

Arrangörerna från IFK Mora tillsammans med några gäster från VBOL.

Titta även gärna på den vlogg som arrangörerna gjort: Mora Indoor-KM