Återigen var det dags för Ungoteket Väst att samlas i Mölnlyckes vackra friluftsområde Finnsjön för att få kunskaper om banläggning. Platsen och inspiratören, Finnsjögården och Bertil Åkesson, var desamma som för två veckor sedan men deltagarna var ”nya”. Deltagande föreningar den här gången var OK Alehof, OK Gisle, OK Orinto och Ulricehamns OK. Banläggning såväl teoretiskt som praktiskt provades och passen varvades i vanlig ordning med behövlig fika och lunch.

Alfred Johansson, Simon Ljungqvist och Olle Kullman (OK Alehof) gör de sista slipningarna på sin bana.
Dags för utsättning av kontroller. Bertil instruerade och sen bar det av åt olika håll med skärmar i högsta hugg.
Albin Genberg och Emanuel Zitka (Ulricehamns OK) har identifierat rätt kontrollpunkt.
Efter ombyte serverades fika innan banorna skulle utvärderas.