Flitiga besökare på Ungotekets hemsida har säkert märkt att det ser annorlunda ut, i alla fall när man går in på startsidan. Det som händer är att Ungotekets fördjupningssteg, Ungoteket Riks, är på väg att flytta in! Ungoteket Riks kommer att få en egen hemsida men du kommer tydligt känna igen utseendet. Den skillnad som finns är att Ungoteket Riks har blått som färg, istället för grön som ”vanliga” Ungoteket.

Och ”vanliga” Ungoteket kommer från och med nu att heta Ungoteket Klubb, bland annat för att man deltar tillsammans med sina klubbkompisar, gör ett föreningsprojekt tillsammans och för att Ungoteket Klubb ska finnas nära klubbarnas verksamhet.

Så, när du numera går in på Ungotekets startsida, får du börja med att välja om du vill komma till Ungoteket Klubb eller Ungoteket Riks. Men det dröjer ett tag till innan Ungoteket Riks finns tillgängligt, så håll till godo!

Och förresten… tittar du noga på logotyperna ser du ett ® i högra hörnet. Det betyder att Ungoteket numera är varumärkesskyddat hos Patent- och registreringsverket!