Vilket Ungoteketkalas!

Nu är anmälan stängd till samtliga Ungoteket Klubb-distrikt och vi kan konstatera att 116 orienterande ungdomar från Skåne, Småland, Göteborg, Västergötland, Bohuslän-Dal, Örebro och Stockholm kommer att skapa och leda idrott under 2019, och förhoppningsvis även efter det.

Ungoteket Väst hade sin anmälan öppen till igår och de sista dagarna trillade det in tre föreningar till:
Ulricehamns OK som anmält två team med totalt 11 deltagare.
OK Landehof som har fyra deltagare.
OK Orinto som har tre deltagare.

Till Ungoteket Väst har därmed 41 deltagare anmält sig, från sju olika föreningar och med sig har de nio mentorer. Det blir ett fantastiskt bra gäng som kommer att ses på lärorika och roliga träffar under året. De 41 deltagarna bildar mellan 8-10 team beroende på vilka föreningsprojekt de bestämmer sig för. Det betyder att det under nästa år kommer att arrangeras 24-26 föreningsprojekt runt om i Sverige, som i sin tur kommer att involvera och engagera många många fler människor. Det ser vi fram emot!

Kolla in vilka föreningar som är med och när träffarna är i de olika Ungoteket Klubb-distrikten här!

Och här alla anmälda föreningar: