98 anmälda till Ungoteket Klubb hittills!

Det är spännande tider för Ungoteket Klubb. De fyra områden som genomför Ungoteket Klubb under 2018-2019 summerar just nu sina anmälda. Skåne, Stockholm och Örebro har stängt sina anmälningar men till Ungoteket Väst (för föreningar i Västergötland, Göteborg och Bohuslän-Dalsland) går det att anmäla sig till och med onsdag.

Och så här långt kan vi, aningen chockartat, presentera att:

Ungoteket Skåne har 15 anmälda från fyra föreningar. Läs mer här!
Ungoteket Stockholm har 43 anmälda från sju föreningar. Läs mer här!
Ungoteket Örebro har 17 anmälda från fem föreningar. Läs mer här!

Och Ungoteket Väst har med tre dagar kvar 23 anmälda från fyra olika föreningar. De fyra föreningarna representerar överraskande nog fyra olika distrikt: Hestra IF från Västergötland, OK Alehof från Göteborg och OK Gipen från Bohuslän-Dal. Men vilket är det fjärde distriktet?

Jo, till Ungoteket Väst 2018-2019 är även föreningar från Småland välkomna att anmäla sig, i väntan på att Ungoteket Småland kommer igång. Och från Småland har fem ungdomar och två mentorer från OK Gisle bildat ett team.

– Vi fick information från Smålands OF för ungefär en månad sedan och jag tyckte det lät intressant, berättar teamets ena mentor Elisabeth Henningsson och fortsätter: Jag tog informationen vidare till föreningens ungdomstränare som i sin tur hörde med de fem ungdomar som är i ”Ungoteketåldern”, och alla fem ville vara med!

OK Gisle kommer från Gislaved som ligger nära den västgötska gränsen, så resorna till träffarna blir inte längre än för de flesta andra anmälda föreningarna.

– Vi tycker det ska bli roligt att vara med och hoppas att vi nu kan bli fler som hjälper till med banläggning och annat som behöver göras i en förening, menar Elisabeth.

Välkomna säger vi till OK Gisle och såklart även till alla andra föreningar som hänger på Ungoteket Klubb 2018-2019!

Och till föreningar i Ungoteket Väst-området som inte hunnit anmäla sig än säger vi: Ni har tre dagar på er, ta chansen!