Medeldistans i Markbygden och masstartsträning med Skogshjortarna

Den här veckan drar Ungoteket igång ordentligt efter sommaruppehållet. Två av årets Ungoteketföreningar genomför nämligen sina föreningsprojekt!

Markbygdens OK är först ut, tisdag 14 augusti arrangerar Petter, Marcus, Anton, Erika och Lisa (som på bilden ovan lär sig om banläggning på en av Ungotekets träffar) en medeldistans i Berghem. Tävlingen är öppen för alla men för alla i Markbygden avgörs även ett klubbmästerskap. Den som besöker tävlingen kan även passa på att prova på mikrosprint, som anordnas på tävlingsarenan. Ordinarie anmälan är nu stängd men efteranmälan kan göras på plats i mån av kartor. Läs mer om tävlingen på Eventor!

Torsdag 16 augusti är det dags för nästa spännande projekt, som även det välkomnar alla klubbar. OK Skogshjortarna bjuder in till en träningstävling med masstart! Tävlingen arrangeras på Klockaregårdskullen Bolltorp i Alingsås. Anmälan är öppen till och med tisdag 14 augusti och görs på Skogshjortarnas hemsida eller Facebook-sida. Läs mer om arrangemanget i inbjudan!

För den som är sugen så går det alltså alldeles utmärkt att vara med på finfina Ungoteketprojekt den här veckan!

Såhär såg det ut i december 2017 när Skogshjortsgänget började fundera på vilket projekt de skulle välja. Många förslag fanns och det var nog en kombination av flera lappar som gjorde att idén om masstartsträning växte fram.